Mobile Menu

UNIVERSITY OF EDINBURGH, JOHN MCINTYRE CENTRE

UNIVERSITY OF EDINBURGH | EDINBURGH, UK |

The John McIntyre Centre provides meals for approximately 2000 students increasing to 2500 when the campus opens to visitors and conferences during the summer. The project brief requested an additional 150 covers, improved user flow and a 350-seat conference room and facilities for the University’s expanding conference business.

The ground floor refectory and servery have been refurbished and the enlarged facility provides separate entrances for the residents and for conference users. A food court is now provided and the seating layout for the refectory made less formal and the space more flexible. Part of this flexibility revolves around the bar, relocated from the first floor, which can expand into part of the enlarged refectory.

The new conference room is multi-purpose and can be divided into two rooms equipped with state of the art communication, a/v and control systems. Alongside sit two small meeting rooms, linked by a glazed breakout area forming the link across a roof terrace to the existing 5 conference rooms and reception / bar at the centre of the enlarged complex.

 





delivering design

  TWITTER | LINKEDIN

  LEGALS | PRIVACY | CONTACT | SITE MAP

© Copyright 2016 Lewis and Hickey Limited
website by Black Apricot Creative