Mobile Menu

MCCARTHY & STONE – BEXLEYHEATH

McCarthy & Stone | Bexleyheath |

Planning has been received for forty-nine retirement living apartments with thirty-nine parking spaces located along the side to minimise impact and maintain the existing access arrangements. The main conceptual idea is to provide a visual connection through the south and north parts of the site, allowing for a secondary entrance to the rear of the ground floor. This allows homeowners to benefit from the communal amenity space and the rear car park while pedestrian access from the Broadway will allow residents to walk towards the town centre.

The development offers a dedicated buggy store with charging points. This space is flexible and will accommodate cycles for staff/residents. Accessibility is excellent both internally and externally, as would be expected for the defined users. Level access is provided across the site from all egress points. The main entrance point is covered with sufficient space for users to open doors under cover.

Once inside, communal spaces (homeowners lounge) are located centrally, close to the main entrance points. A fully accessible WC is provided close to the communal areas. A guest room is provided for family visitors. Level access is provided from communal areas into the landscaped gardens.





delivering design

  TWITTER | LINKEDIN

  LEGALS | PRIVACY | CONTACT | SITE MAP

© Copyright 2016 Lewis and Hickey Limited
website by Black Apricot Creative