Mobile Menu
<

CHARLES STEWART HOUSE

UNIVERSITY OF EDINBURGH, CHARLES STEWART HOUSE PHASE 1 | EDINBURGH

Charles Stewart House, situated on Chamber Street, Edinburgh, was originally built in 1875. It currently houses the University Finance department. The initial phase of refurbishment works at the Grade B listed building has been successfully delivered, providing a new corporate entrance and reception.

Demolition of partition walls around the existing reception area and the formation of new stud partition walls / glazed screens have create a more logical entrance sequence, involving a wind lobby, waiting area, bespoke reception desk and meeting suite.

The external works involved the removal of 3 no. stone entrance steps to create a level threshold. Internally the floor level, immediately adjacent to the entrance, has been lowered to the level of the external pavement. The installation of a discreet internal platform lift thus ensures full access for all to the main reception level.

 

Photography by John Need 





delivering design

  TWITTER | LINKEDIN

  LEGALS | PRIVACY | CONTACT | SITE MAP

© Copyright 2018 Lewis and Hickey Limited. All rights reserved
Website by Black Apricot Creative